John Kårikstad Jul 11, 2019

RELEVANS 2019 - 28. og 29. august

Er du klar for årets konferanse? Dette er konferansen for deg som jobber med digitalisering. Data er den nye oljen, og bedre utnyttelse av data i digitale tjenester er avgjørende for å lykkes fremover. Vi har dedikert en hel konferanse til dette som tema.

Forte_ Digital arrangerer for andre år på rad konferansen RELEVANS 2019 den 28. august på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Den 29. august arrangeres det en workshopdag der man går i dybden på teknologi, plattformer og arkitektur eller på innovasjon bygget på metoder og prinsipper innen tjenestedesign. Man kan delta på en av dagene eller begge.

Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på fjorårets konferanse. Mange var fornøyd med at vi holdt et godt fokus på hvordan man kan bygge bedre og mer relevante digitale produkter og tjenester. Vi har i år fått med oss meget gode foredragsholdere fra norske og internasjonale selskaper. Du får høre NorgesGruppen, Norwegian, OBOS, Urban Infrastructure/Oslo Bysykkel, Telenor, samt andre aktører fortelle om sine erfaringer med å utvikle bedre og mer relevante produkter og tjenester for sine kunder. Du vil også få konkret innsikt i det å bygge digitale tjenesteplattformer og hvorfor dette er så viktig. Videre får du et innblikk inn de mest sentrale utviklingstrekk og erfaringer rundt bruk av tjenestedesign som metode for utvikling av digitale tjenester.

Se program og mer informasjon om påmelding på http://relevans2019.no.