John Kårikstad Feb 18, 2019

Forte_ fortsetter veksten inn i 2019, og ønsker velkommen til flere nye kolleger hver måned fremover. Vi er på god vei mot å bli 50, og målet for året er å passere 60 ansatte. Vi vokser på alle områder, rådgivning, leveranseledelse, design og teknologi. Vi opplever økt interesse for Forte_ og blir kontaktet av flere som har lyst til å bli med på reisen vår. Det er noe vi setter veldig stor pris på og tar som et positivt tegn. Det er motiverende å være en arbeidsplass som tiltrekker seg mange flinke fagpersoner.

Vi etablerer nå et eget team innen maskinlæring, som en viktig del av satsingen på digitale tjenesteplattformer og utnyttelse av data for å bygge bedre og mer relevante tjenester. Dette teamet vil ha konsulenter både i Oslo og Krakow. Vi fortsetter også med å bygge mer kompetanse på digitale tjenesteplattformer generelt, og ansetter flere skyarkitekter og konsulenter med erfaring fra å jobbe med store datamengder og utvikling av tjenester basert på slik data.

2018 endte med solide resultater. I det første driftsåret vårt omsatte vi for 26,5 millioner kroner, med et samlet resultat for selskapene i Forte_ på 22%. Siden vi eier oss selv har det vært viktig for oss å bygge opp en god økonomi. Det har vi klart. Vi har også hatt en veldig god start på 2019, hvor vi de første to månedene ligger godt foran budsjett, og mer enn en dobling av resultat i forhold til budsjett.

Kundene våre betyr alt for oss, og vi har fått en kundeliste vi er veldig stolte av. Vi jobber blant annet med kunder som OBOS, Høyskolen Kristiania, Røde Kors, NorgesGruppen, Kongsberg, Flokk, Tekna, Nationaltheatret, Nasjonalmuseet, Munchmuseet og Volvat Medisinske Senter. Sammen med kundene våre får vi muligheten til å bygge løsninger som forenkler folks hverdag. Det gir oss inspirasjon og motivasjon.

Planleggingen av årets RELEVANS konferanse er godt i gang, og vi gleder oss til å presentere programmet. I år utvider vi konferansen til to dager, hvor en dag inneholder workshops med ulike temaer. Målet er å gi deltakerne ny kunnskap og konkrete tips å ta med hjem og gjøre noe med i egen organisasjon.

Vi gleder oss til fortsettelsen av 2019, og til å dele store og små nyheter som kommer til å skje hos oss fremover.