John Kårikstad Sep 8, 2019

Historien

Det har allerede gått to år siden vi startet Forte_ Digital, og det føles som det kunne vært i går. Veldig mye har skjedd på disse to årene, mer enn hva vi kunne forventet. Vi er nå et konsulentselskap med rundt 70 ansatte, og vi får jobbe med anerkjente virksomheter som OBOS, Kongsberg Gruppen, Nationaltheatret, Flokk, NorgesGruppen, NAF, Høyskolen Kristiania, Virke, Munchmuseet og Ruter.

Forte_ Digital ble etablert sommeren for to år siden med kontorer i både Oslo og Krakow. Først satset vi kun på teknologi, men ett år senere startet vi også med design som eget satsingsområde. I dag har vi allerede blitt et av de mest erfarne designmiljøene innen digital tjenesteutvikling i Norge, og jobber nå i tverrfaglige team bestående av rådgivning, design og teknologi. Dette har fungert utrolig bra så langt. Vi i Forte_ Digital er nå i en posisjon hvor vi får være en digitalpartner for store, ambisiøse og veletablerte virksomheter. Vi har kommet dit vi bare drømte om da vi først startet i 2017.

Hva kjennetegner oss?

Relevans er et begrep vi har brukt helt siden oppstarten for å beskrive hva vi gjør. Forte_ Digital skal være gode på å utnytte verdien som ligger i data, og samtidig bruke denne dataen til å utvikle bedre og mer personaliserte digitale tjenester. Dette gjør vi gjennom bruk av digitale tjenesteplattformer. Vi skal arrangere vår egen konferanse RELEVANS 2019 for andre gang i oktober, og dette arrangementer har allerede blitt en viktig møteplass for de som jobber med digital tjenesteutvikling og andre beslutningstakere.

Vi i Forte_ Digital tror på det å jobbe tverrfaglig, samt kombinere rådgivning, design og teknologi. Vi jobber med krevende og viktige oppgaver for kundene våre, siden vi er sikre på at de som ikke lykkes digitalt i dag og videre fremover vil tape i konkurransen med de som lykkes. Dette krever at vi jobber tett og langsiktig sammen med kundene våre på flere nivåer. Vi må være gode på forretningsutvikling, digitale konsepter, dataanalyse, brukeropplevelse, utvikling og forvaltning. Dette er alle viktige områder vi skal utvikle oss videre på i tiden fremover.

Spennende tid i vente

Vi gleder oss veldig til fortsettelsen av Forte_ Digital, hvor de to første årene har gitt oss et godt grunnlag å bygge videre på. Vi skal fortsette å tiltrekke oss de beste talentene der ute, og være et naturlig valg for ambisiøse virksomheter som ønsker å lykkes digitalt. Vi skal være best på utnyttelse av data for å kunne bygge relevante digitale tjenester, og vi skal vokse videre i både Oslo, Krakow og nye internasjonale markeder. De to første årene har vært over all forventning og vi er utrolig stolte av alle i selskapet som har vært med på reisen så langt.

Vil du lese mer om mulighetene i Forte_ Digital og hvordan det er å jobbe hos oss? https://fortedigital.no/no/jobs.