John Kårikstad Mar 14, 2018

Vi i Forte_ er veldig glade for å vinne denne prisen. Den viser at vi på kort tid har lykkes med vår etablering i markedet, og blir valgt sammen med Episerver av kunder som ønsker å bygge større nettløsninger basert på en markedsledende publiserings- og e-handelsplattform - Episerver DXC.

Kriterier fra Episerver for å bli Ascender of the Year:
Ascender of the Year er en pris som ikke deles ut regelmessig, kun ved spesielle anledninger der en partner har vist eksepsjonelt god vekst og fokus på Episervers produkt- og serviceportefølje.

Begrunnelsen fra Episerver for hvorfor Forte_ ble tildelt prisen:
Forte_ Digital har gått fra 5 ansatte i august til 20 på svært kort tid og har vist meget godt fokus. Episerver er med i de aller fleste diskusjoner, presentasjoner og kundemøter. Allerede fra starten av var fokuset på vår skyløsning stor og det gikk kort tid før det første DXC Service salget var i boks.

Forte_ Digital har benyttet muligheten til å vise at DXC Service ikke kun er et hostingalternativ men en god og omfattende tjeneste som skaper verdi for kunden, og lykkes meget godt med dette i sine kundedialoger.

Vi ser også at Forte_ er på shortlisten hos flere potensielle kunder som tar kontakt med oss, og de bidrar aktivt til at kaken blir større for oss alle.

Vi i Episerver gratulerer Forte_ Digial med prisen Ascender of the Year, og ser fram mot et like tett og godt samarbeid videre.

EpiAscender2017